Hlavní obsah
Článek

Ztráta domácího mazlíčka je pro jejich majitele vždy obrovská bolest. Tu teď zažívá influencerka a účastnice reality show Rachel Karnižová. Zhroucená propukla ve videu na sociální síti v obrovský pláč a popsala, že přišla o milovaného kocourka.

Přes slzy a vzlyky ji ve videu, které sdílela, bylo sotva rozumět. „Ráno mi poslala sousedka Tea, jak leží na okně a má nohu venku. Je to sousedka, co bydlí naproti mně. Myslela jsem si, že to není nic neobvyklého, protože můj Teo vždycky ležel na okně, na balkoně a vždycky když jsem odcházela, nechala jsem otevřená okna, aby měli vzduch,“ svěřila se Rachel, která aktuálně byla na Kanárských ostrovech, kam jela s bývalými účastníky Love Islandu, obhlédnout vilu pro letošní soutěžící.

Na dálku tak musela situaci řešit s kamarádkou. „Napsala jsem kámošce, která má klíče od bytu, aby ho šla zkontrolovat. Napsala mi, že je v pohodě, jen nemůže hýbat nohama, tak ho jde odvézt k doktorce a po chvíli u doktorky mi volala, že Teo zemřel,“ řekla zhrouceně Rachel, která sotva popadala dech. „Jsem teď tady na Kanárech, nemůžu se dostat domů,“ svěřila se Karnižová, která bude jako bývalá účastnice reality show moderovat nový podcast k pořadu Love Cast. „Strašně si to vyčítám, že jsem nebyla doma a nemohla mu pomoct,“ dodala Karnižová, která se rozhodla jet z Kanárů okamžitě domů.

„Koupila jsem si první letenku, co dnes byla, a letím domů. Moje kočky pro mě byly jako rodina. Bydlím sama, takže můj volný čas doma jsem vždy trávila s nimi. Teo byl šťastný kocour, vždy si hrál, utíkal po bytě, sledoval lidi z okna, mazlil se se mnou. Když jsem plakala, tak mě přišel pomazlit,“ dodala influencerka, která má ještě druhou kočku Lilinku. „Asi nikdy mi nebylo hůř,“ dodala Slovenka.

Další články

Načítám