Hlavní obsah
Článek

V hlavní roli žhavá playmate Natali ve stylu Pocahontas, ale i další sexy krásky, ze kterých pánové nemohli spustit oči. Tak to vypadalo na večírku magazínu Playboy, který se nesl v indiánském duchu. Máme pro vás malou ukázku! Kdo si nenechal akci ujít a jak párty vypadala?

Na titulní straně zářijového vydání magazínu Playboy zazářila žhavá playmate Natali, která zapózovala ve stylu americké Pocahontas, již považuje od dětství za svůj idol. Díky tomu se i samotný křest vydání spojený s večírkem symbolicky uskutečnil v indiánském stylu - tak zněl alespoň dresscode. Redakce Super.cz si tuto příležitost nenechala ujít.

Hlavní tváří celého večera byla bezpochyby právě Natali, které se titulkou v Playboyi splnil sen. Akci si ale nenechalo ujít ani mnoho dalších. Večírek nevynechala bývalá pornoherečka Drahomíra Jůzová alias Lady Dee nebo třeba bývalý atletický vícebojař Roman Šebrle (49). Ve svém živlu pak byla dozajista pokerová hráčka Barbora Mlejnková, která se svou vášní pro sexy krásky rozhodně netají - a že těch bylo na místě požehnaně!

„Zatím se rozkoukávám,“ řekla nám v úvodu akce. „Dám si jednu malou skleničku a budu koukat dál,“ culila se s tím, ať se jí na názor zeptáme tak v půlce akce, na konci raději ne, to už prý je o ostudu.

O bezpečí se pak během večera postarali známí čeští zápasníci. Akci si sice měli užít jako hosté, rozhodně by na místě v případě potřeby pořádek sjednat dokázali. Z řad bojovníků na Playboy párty zamířil například Václav „Baba Jaga“ Mikulášek nebo Radek „Rouchy“ Roušal. Podívejte se na ukázku v našem mini vlogu.

Další články

Načítám