Hlavní obsah
Článek

Modelka Joy Corrigan se pyšní výstavními křivkami a nejraději by celý život trávila jen v plavkách. Na Floridě panuje krásné počasí, a tak k tomu má ty nejlepší možnosti. V bikinách dokonce vyrazila i na nákupy a byla tak ihned středem pozornosti. V plavkách ostatně nevyrazila na nákupy jen tak, ale v rámci akce Swim Week.

Několik kousků si samozřejmě i koupila a s taškami ochotně pózovala fotografům. Joy Corrigan před lety zazářila v Playboyi i na stránkách slavného plavkového vydání magazínu Sports Illustrated. Modelka také pózovala pro slavnou andělskou firmu prodávající spodní prádlo.

Atraktivní blondýnka v současnosti prožívá hezké životní období. Před časem prozradila, že lhala o svém věku, k čemuž ji prý v módní branži donutili agenti. Říkala, že je o sedm let mladší, lež jí ale dlouho tížila.

Poté co vyšla s pravdou ven, změnila se i po fyzické stránce. Nechala si odstranit prsní implantáty a nyní se pyšní přírodními ňadry. A jak je vidět, v plavkách je pořád za hvězdu a o zakázky podle svých slov rozhodně nepřišla.

Další články

Načítám