Hlavní obsah
Článek

Olympijský vítěz a šestinásobný mistr světa v rychlostní kanoistice Josef Dostál (31) si užívá zaslouženou dovolenou. Společně se svou snoubenkou a taktéž kajakářkou Anežkou Paloudovou (25) si dopřávají relax i výlety v přírodě na Havaji.

„Havaj, to není jenom pláž, písek a palmy, ale také nádherná příroda. Ranní koupačka pod vodopádem,“ zasnil se Dostál, který s fanoušky sdílel romantické snímky z exotiky. A došlo i na žhavé fotky, které fanoušky zvedly ze židle.

Paloudová se nejprve nechala zvěčnit v plavkách, pak také pózovala nahoře bez, ale pánové mají smůlu, zlatý olympionik ji vyfotil zezadu a pohled na její ňadra si tak mohli dopřávat maximálně lidé na druhé straně kaňonu. Pokud by tedy měli dalekohled.

„Bohyně v ráji a zbývá už jen čelem vzad,“ psali fanoušci v komentářích na sociální síti. „Jste krásný sportovní i životní pár,“ chválili sportovce další.

Dostál letos zažil nejúspěšnější sezonu ve své kariéře. Poprvé ochutnal zlatou olympijskou medaili (ve své sbírce má ještě tři bronzy a jedno stříbro) a pošesté vyhrál mistrovství světa. Letos se navíc s Anežkou Paloudovou, která také závodila na olympiádě v Paříži, zasnoubil.

Paloudová a Dostál letos slavili společný bronz ve finále smíšeného deblkajaku na 500 metrů na mistrovství světa v neolympijských disciplínách v uzbeckém Samarkandu. Nyní už ale mají zaslouženou havaj.

Další články

Načítám