Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz informoval, bývalá partnerka Bena Cristovaa (37), influencerka Dominique Alagia (19)je opravdu první bombshell, která zasahuje do čerstvě rozjeté reality show Love Island. Včera nastoupila do vily na Kanárských ostrovech a dnes už se dějou věci…

Dominique mohla být první, která rozvrátí některý se stávajících párů. Rozhodla se však pro svého mužského bombshell kolegu Traba, aby nelezla žádné z dívek do zelí.

Už druhý den jí začal Trabo ale pěkně lézt krkem. Připadá jí pasivně agresivní, což jí prý připomíná její první vztah, který byl prý velmi toxický. „Red flag je agresivita, macho. Už to nechci znovu zažít,“ řekla rázně.

Dominique přiznala, že za svůj život měla dva vztahy. A i když nejmenovala, vypadá to celkem jasně. „Jdu si pro chlapa, ne kluka. Mám ráda starší muže. Měla jsem dva vztahy, jeden od patnácti do devatenácti, to byla dětská láska. Byl to ale toxický vztah,“ prozradila. Zřejmě tím toxickým vztahem myslela influencera Honzu Michálka.

Druhý vztah byl prý půlroční a Dominique si připadala tou dospělejší. Její partner se nechtěl usazovat, což si ona přála. I tady je jasné, koho myslela, a to zpěváka Bena Cristovaa.

„Jsem spíš submisivní,“ dodala Dominique, která se už poohlíží po jiném partnerovi. S Trabem dál pár tvořit nechce. Uvidíme, jak se celá situace dál vyvine.

Další články

Načítám