Hlavní obsah
Článek

Každoročně vyráží Alena Schillerová na finále Muže roku. Kdysi se v Náchodě poprvé ukázala jako blondýna, letos pro změnu překvapila barvou šatů. Zvolila sytě růžovou, která tedy v určitém osvětlení vypadala spíš do červena.

Chodila jsem spíš v černé. Jak má člověk pár kilo navíc, myslí si, že ho ta černá zachrání. Nechala jsem se přesvědčit šikovnou módní návrhářkou z Brna Ivetou Řádkovou do odvážnější barvy. Cítím se docela dobře, uvidíme, až si přečtu kritiky. Radši je ale číst nebudu,“ řekla Super.cz stínová ministryně financí.

O módě jsme si povídali i dál, Schillerová si na to, aby se víckrát neobjevila ve stejných šatech, potrpí. Ale služeb stylistů nevyužívá. „Když mám víc času, poradím se s návrháři a nechám si šaty ušít. Jindy nakupuji v osvědčených buticích. Je to případ od případu, ale vždycky se snažím mít nějaké nové šaty,“ prozradila.

Nemohli jsme nezabrousit k sociálním sítím. Ale Schillerová se vyžívá zejména na TikToku, kde je v rámci strany jasnou jedničkou. „Je to takový malý zázrak vzhledem k mému věku, ale i Andrej Babiš tam jede. Hrozně mě to baví a lidé to cítí. Jsem často podrobována kritice moudrých hlav, ale nic si z toho nedělám. Je to fakt pecka a jízda. Neřeším tam tolik politiku, ani teď krajské volby, snažím se ji ředit spíš trendy. Například jsem tam dávala problematiku digitalizace stavebního řízení,“ uvedla a pochvalovala si, že ji díky sociálním sítím poznávají i mladí lidé.

A domnívá se, že popularita u mladých lidí by jí mohla pomoci i v rámci voleb? Diskutuje se i o tom, že by se mohla stát první českou premiérkou. „Tohle v rámci hnutí neřešíme, jde nám o to, přesvědčit lidi, že jsme lepší alternativa. Nicméně politik musí být vždy připravený na všechno. Ale naším předsedou je pořád Andrej Babiš a do politického důchodu bych ho neposílala,“ uzavřela.

Další články

Načítám