Hlavní obsah
Článek

Slovenský podnikatel, politik a mnohonásobný tatínek Boris Kollár opět plní titulní strany. Postaraly se o to jeho bývalky Barbora Richterová a Vanessa Hrubovčáková, které se v jeho vile porvaly s jeho současnou partnerkou Laurou Vizváryovou.

Křik se rozléhal celým domem, jedna z jeho malých dcer z toho měla dokonce panickou ataku. Není divu, že Kollár a jeho hosté si přáli, aby rozlícené dámy z domu odešly a nerušily průběh do té doby celkem poklidné grilovačky.

„Hlavně Barbora, která pořád křičela. Držel jsem dceru okolo pasu, aby po Barboře v amoku neskočila, protože se jí smála do tváře. Dcera přitom měla nervový záchvat. Chtěla se mě jen zastat,“ popsal vyhrocenou scénu Novému času otřesený Kollár, který by nevěřil, čeho jsou rozlícené ženy schopné.

Zároveň popřel, že by pod kotlem přitápěla jeho současná partnerka Laura. Ta naopak chtěla spor urovnávat, aby se situace ještě víc nevyhrotila a nezačaly kolabovat další děti, protože k tomu neměly pod tíhou emocí na místě vůbec daleko.

„Odtlačení ke dveřím Barbora využila a hned volala policii s tím, že ji Laura napadla, když měla na rukou dítě. To je úplná blbost,“ vysvětlil slovenský prominent, který se opravdu nenudí.

„Nikdo je nenapadl, nikdo na ně neútočil. Poté, co se chovaly nevhodně, jsem je několikrát požádal, aby z domu odešly, což nerespektovaly,“ doplnil na adresu Barbory a Vanessy.

Zda byly dámy něčím posilněny, nebo podobné scény vyvolávají i za střízliva, to Kollár ani policie neupřesnili. Každopádně je z celé věci dost otřesený a už ví, že podobné „slučáky“ současných a bývalých partnerek a maminek jeho dětí nejsou příliš šťastným nápadem.

Další články

Načítám