Hlavní obsah
Článek

Snad každé fotbalové Euro může brát jako jedno malé výročí. Bývalý fotbalista Vladimír Šmicer se totiž během Eura ženil! Tehdy se psal rok 1996 a čeští fotbalisté dosáhli v Anglii na senzační druhé místo.

Šmicer si na veselku odskočil jen dva dny před památným finále ve Wembley. Na Staroměstském náměstí v Praze si vzal dceru fotbalisty Ladislava Vízka Pavlínu. S ní je „Šmíca“ ženatý už 28 let. Svatba rozhodně nepatřila mezi ty utajené. Vzhledem k tomu, že naši v té době patřili k finalistům Eura, zavládla v Česku euforie, na Staromák se tak přišla podívat spousta fanoušků a veselka proběhla za velkého zájmu médií. Není divu, že si Šmicer veselku moc neužil.

„Museli jsme to stihnout kvůli tomu, že jsem se musel vrátit zpátky do Anglie. No neužil jsem si tu svatbu, byl jsem na ní asi 3 nebo 4 hodiny. Ve 12 hodin jsem se ženil a ve 4 už jsem letěl speciálem zpět do Londýna,“ vzpomínal Šmicer před časem pro Super.cz.

Ten by si svatbu klidně i zopakoval. „Mohli bychom udělat po třiceti letech repete,“ smál se Šmicer, který přiznal, že s Pavlínou to byla láska na první pohled. „Zahlídl jsem ji a hned jsem věděl, že ji chci poznat trošku víc. Hned jsem o ní přemýšlel a chtěl si s ní dát rande,“ vzpomínal na krásné začátky Šmicer, kterému to s manželkou vydrželo dodnes. A při sledování Eura si na hektickou veselku určitě pokaždé vzpomene.

Další články

Načítám