Hlavní obsah
Článek

Talentovaná a mimořádně krásná herečka Zendaya (28) v posledních měsících radikálně zesvětluje barvu vlasů. Jak bylo vidět během její čtvrteční vycházky po okolí čtvrti Los Feliz, od své typické havraní hřívy se postupně dostala až k blond. Podle většiny lidí včetně jejích příznivců to ovšem nebyl šťastný krok.

Rodačka z Oaklandu prý přišla o svou jedinečnost a půvab. Podle mnohých si navíc své krásné vlasy odbarvováním zničila. Přestože herečka nejspíš absolvovala změnu proto, že si to žádala některá z jejích rolí, s pochopením se příliš nesetkala. Zendaya je tak v krátké době druhou typickou brunetkou, která svou kštici tak výrazně zesvětlila. To samé učinila i modelka Kendall Jenner.

„Nikdy by mě nenapadlo, že je to ona. Je to pravý opak od jejího vzhledu na červeném koberci. Myslím, že vypadala lépe s tmavými vlasy,“ nebo „Ta barva jí neprospívá. Ale jinak se mi líbí, když je normálně oblečená,“ případně „Ani kdybych vedle ní šel deset minut, tak nebudu vědět, kdo to je,“ píší lidé.

Další si pak všímají jiné věci: „Zničila si vlasy,“ či „Hezká holka, ale ty vlasy působí nějak seškvařeně. Měla nádherné vlasy a teď jsou zničené.“

Sympatická kráska ze seriálu Euforie či filmů Spider-Man: Homecoming či Duna a Duna: Část druhá, nedávno během rozhovoru po boku svých kolegů Timothéea Chalameta a Austina Butlera přiznala, že má pocit, že není stvořena na to, aby byla celebritou. Konkrétně, že se necítí komfortně v záři reflektorů.

„Miluji svou práci, jsem za ni vděčná. Miluji být na natáčení, miluji okamžiky, jako je tento, to mě nechápejte špatně, ale často se této části bojím. Byla jsem plaché dítě a vždycky jsem taková byla, a tak pro mě tato část není přirozená. To je také důvod, proč se pro mě móda stala tak důležitou, protože se stala mým brněním,“ řekla Zendaya, která skutečně v posledních letech platí za módní ikonu.

5
fotek
Související témata:

Další články

Načítám