Hlavní obsah
Článek

V 86 letech zemřel americký herec Ron Ely, který se nejvíce proslavil hlavní rolí v televizním seriálu z 60. let, Tarzan. Úmrtí tatínka, k němuž došlo již koncem září, potvrdila v emotivním příspěvku na instagramu jeho dcera Kirsten.

„Svět přišel o jednoho z největších mužů, jakého kdy poznal. A já jsem ztratila svého tátu. Můj otec byl někdo, komu lidé říkali hrdina. Byl to herec, spisovatel, trenér, mentor, hlava rodiny a vůdce. Kamkoli přišel, šířil okolo sebe silnou pozitivní vlnu. Bylo na něm něco opravdu magického. Tak ho znal svět,“ napsala mimo jiné v dojemné poctě k jejich společným fotografiím.

„Největší útěchou je, že vím, že můj táta je s mojí mámou a mým bratrem. Je to také můj největší smutek, protože mi všichni tak moc chybí, že se mi to vrylo do duše. Budu si hrdě nosit všechno, co jsem na nich měla ráda, ve svém srdci, dokud se všichni znovu nesejdeme,“ dodala v závěru.

Rodinu herce, který si rovněž zahrál ve filmech Muž z bronzu či Křik černých vlků, poznamenala v roce 2019 obrovská tragédie. Ronův syn Cameron ubodal svou matku a hercovu manželku Valerii k smrti. Policisté následně Camerona zastřelili.

Až později se ukázalo, že Cameron trpěl ranými stadii duševního onemocnění CTE (Chronická traumatická encefalopatie). O rok později Ely podal federální žalobu na úřad šerifa okresu Santa Barbara. Podle soudních dokumentů herec v žalobě tvrdil, že se Cameron snažil policistům vzdát předtím, než jej zastřelili dvaceti ranami. Soud ovšem vyhodnotil situaci jako nutnou sebeobranu. Valerie a Ron byli manželé 35 let a měli spolu kromě dcery Kirsten a syna Camerona ještě další dceru Kaitland.

4
fotky

Další články

Načítám