Hlavní obsah
Článek

Fanoušci Petry Špalkové mohou slavit! Jejich oblíbená herečka se kromě úspěšné kriminálky Stíny v mlze objeví v dalším ostře sledovaném seriálu. Už brzy se o tom přesvědčí ZOO, kam zamíří coby tajemná Dita.

Nečekaně se objeví člen rodiny, o kterém neměl nikdo ponětí. Špalková v oblíbeném seriálu ztvární objevenou dceru a tetu a nakoukne do rodiny Hruškových. Nebude na nic čekat a hned za začátku se pěkně vybarví.

Během dědického řízení zjistí Adam Hruška a jeho dědeček Josef v podání Šimona Biliny a Dušana Sitka, že v rodině mají ještě jednoho člena – tetu a dceru Ditu. I když se to zdá jako milé zjištění, záhy se ukáže, že nová teta až taková výhra není.

„Pozvání do seriálu ZOO mě potěšilo, a vlastně i to, že Dita je taková potvora. I když ona zase tak jednoznačně záporná není. Prostě chce jenom to svoje. Má jednoznačnou představu o tom, kdo by měl dědit,“ popsala svoji úlohu v seriálu herečka.

„S Dušanem už jsme se při práci potkali a se Šimonem to bylo milé a příjemné seznámení. Padli jsme si do noty a dobře se nám spolupracovalo,“ vzpomínala na natáčení.

„Věděla jsem, že ta role je krátkodobá a bude mít uzavřený děj. Přesto tam přinese velmi překvapivé zvraty,“ slíbila Špalková, která si angažmá v ZOO užila navzdory tomu, že se moc dlouho nezdržela.

Další články

Načítám