Hlavní obsah
Článek

Lucii Dvořákovou alias DJ Luccu (46) jsme tentokrát nepotkali za mixážním pultem. Krásná blondýnka vyrazila do společnosti v lichotivých šatech, ve kterých vynikla i její perfektní postava. Jaké byly přípravy?

„Bylo to náročné, ty šaty jsou překřížené a oblíkala jsem je asi čtvrt hodiny. Už jsem myslela, že to nestihnu a vezmu si něco jiného, jak to bylo složité. Pak to ještě někde prasklo, ale nakonec se to zvládlo,“ prozradila Lucie s úsměvem.

Pokud jde o její štíhlou postavu, nemá ji zadarmo. Pravidelně cvičí a kondičku má i z hraní ping-pongu.

„Cvičím hodně pilates i s mou sestrou, tanečnicí Qašou, která je lektorka. Také hraju závodně první ligu v ping-pongu, což je druhá nejvyšší profesionální soutěž. Nad tím už je jen extraliga, kde hrají profi hráčky. Na to jsem docela hrdá, ale zase za to nejsou peníze. Je to náročné, hrají tam mladé holky, které trénují každý den, ale docela s nimi mám vyrovnaný krok, takže u toho spálím hodně kalorií,“ prozradila manželka člena kapely Lucie Michala Dvořáka (58) s tím, že stolní tenis začala hrát už v dětství. Pokud jde o hraní ping-pongu s manželem, tak se mu raději vyhýbá.

„Manžel to vůbec neumí, s tím nemůžu hrát (smích). Nebaví mě to hrát, když to někdo neumí. V dětství mě k tomu přivedl táta a bratranci, ale postupem času, kolem mých 18 let, jsem toho nechala. Kolem třicítky jsem pak začala hrát, najala jsem si trenéra a hrozně mě to chytlo,“ dodala.

4
fotky

Další články

Načítám