Hlavní obsah
Článek

Po třech dětech vypadá skvěle, má štíhlounkou postavu a obléká se tak, že už může být považována za jednu z módních ikon. Všechno na ní ale dokonalé nebylo. A teď se herečka Vlastina Svátková (42) rozhodla, že půjde s pravdou ven. Má za sebou plastiku prsou.

„Za svůj život jsem slyšela už tolik komentářů a soudů, jak vypadám. Zvykla jsem si, že každý by dokonalé tělo vymodeloval jinak. Ale nejdůležitější pro mě zůstavá, jak své tělo vnímám já, a co s ním udělám, je jen moje volba,“ začala s vysvětlováním Vlastina, která si prošla v době, kdy se věnovala modelingu, i poruchou příjmu potravy.

Ještě nedávno prý lhala, když tvrdila, že žádný invazivní zákrok nepodstoupila. Teď se to rozhodla přehodnotit. „Nechci lhát, že takhle vypadá matka třech dětí, které jsem všechny dlouho kojila. Nechci lhát, nechci žít pod tlakem na rozhraní toho, co můžu říct a co ne. Co je moje osobní a jen pro ty nejbližší, a co musím tajit nebo skrývat. Měla jsem svá přirozená, krásná prsa, ale po dětech z nich zbyla forma, která se mi nelíbila a trápilo mě to,“ přiznala.

„Vnímání mého těla ovlivňovalo můj intimní život, zhasínala jsem světlo, abych nebyla vidět. Jsem žena, jsem matka, jsem svobodná a neustále se rozhoduju, mezi tím, co chci, a co nechci. Tuhle možnost máme všichni. A tak jsem se po dlouhém přemýšlení, konzultování a hledání toho pravého doktora rozhodla. Chci moc poděkovat panu doktorovi, že naprosto respektoval, že chci jen to, co jsem kdysi měla, co nejvíc přirozeně. Doktor, u kterého už chápu, proč má čekačku na konzultaci a zákrok asi rok, čekat se vyplatilo. Miluju své tělo, ale teď o něco víc,“ je teď se sebou spokojená Vlastina.

Další články

Načítám