Hlavní obsah
Článek

Po zdrcující tragédii, během níž ve středu večer po nešťastném pádu z balkonu hotelového pokoje v Buenos Aires zemřel anglický zpěvák Liam Payne (†31), prožívají jeho nejbližší nesmírně těžké chvíle. Mezi ně patří i jeho bývalí kolegové ze skupiny One Direction, díky níž se všichni proslavili. Čtveřice zpěváků - Louis Tomlinson, Harry Styles, Niall Horan a Zayn Malik - v noci na pátek vydala společné prohlášení, v němž uvedli, že jsou náhlým odchodem kamaráda naprosto zdrceni.

„Časem, až toho budeme všichni schopni, řekneme víc. Ale zatím si ponecháme nějaký čas, abychom truchlili a zpracovali ztrátu našeho bratra, kterého jsme vroucně milovali. Vzpomínky, které jsme s ním sdíleli, budou navždy uchovány. Nyní myslíme na jeho rodinu, přátele a fanoušky, kteří ho milovali stejně jako my. Bude nám strašně moc chybět. Milujeme tě, Liame - Louis, Zayn, Niall a Harry,“ stálo v prohlášení na sociálních sítích skupiny. Styles, Tomlinson a Malik se k tragédii následně vyjádřili i samostatně.

„Jeho největší radostí bylo dělat ostatním lidem radost. Byl vřelý, podporující a neuvěřitelně milující. Roky, které jsme spolu strávili, budou navždy patřit mezi ty nejcennější v mém životě. Budeš mi chybět, můj drahý příteli,“ uctil památku kamaráda Harry Styles.

„Jsem tak vděčný, že jsme se od dob kapely ještě víc sblížili, mluvili spolu po telefonu celé hodiny, vzpomínali na všechny ty úžasné zážitky, které jsme spolu měli. Rád bych s tebou znovu sdílel jedno pódium, ale nestane se to. Přál bych si, abych měl tu příležitost rozloučit se a ještě jednou ti říct, jak moc jsem tě měl rád. Payno, můj kluku, můj bratře, mám tě rád, kámo. Odpočívej v pokoji,“ napsal Louis Tomlinson s tím, že by rád někdy vyprávěl jeho synovi Bearovi příběhy o tom, jak úžasný byl jeho táta.

Zayn Malik, který kapelu v roce 2015 opustil jako první, napsal: „Nedokážu ani vysvětlit, co bych dal za to, abych tě naposledy objal, pořádně se s tebou rozloučil a řekl ti, že jsem tě měl strašně rád a vážil si tě. Všechny vzpomínky, které s tebou mám, budu navždy uchovávat ve svém srdci. Neexistují žádná slova, která by mohla vystihnout, jak se právě teď cítím. Jsem zdrcený. Doufám, že ať jsi kdekoli, je ti dobře.“

5
fotek

Další články

Načítám