Hlavní obsah
Článek

Poprvé od nešťastného pádu z balkonu hotelového pokoje v Buenos Aires, který se stal osudným pro anglického zpěváka Liama Payna (†31), byla spatřena jeho přítelkyně Kate Cassidy. Ta s bývalým členem skupiny One Direction strávila v Argentině dva týdny a pouhé dva dny před tragickou událostí se vrátila domů na Floridu. Pětadvacetiletá modelka šla o víkendu koupit granule pro štěně, které si s Liamem pořídili. Oporu přitom našla v kamarádkách, které jí zřejmě v těžkých chvílích dělají společnost.

Kate, která s Liamem tvořila pár od října 2022, se zpěvákem odletěla do Argentiny začátkem měsíce, aby se v tamní metropoli účastnili koncertu jeho bývalého kolegy ze skupiny Nialla Horana. Dvojice si nakonec prodloužila pobyt na dva týdny, ale zatímco Liam v zemi zůstal, Kate 14. října odletěla zpět do USA. K tragédii, kdy zpěvák spadl z balkonu ve třetím patře hotelu Casa Sur Palmero a byl na místě mrtev, došlo ve středu večer.

Modelka, s níž chtěl Liam začít nový život v nově pronajatém moderním sídle na Floridě, se dokázala k tragédii vyjádřit až o pár dní později, když na sociální sítě napsala dojemné vyznání.

„Děkuji ti za všechna něžná slova a lásku, která ke mně byla vyslána. Prožívám absolutní ztrátu. Nic z posledních dnů se nezdá skutečné. Prosím a modlím se za to, aby mi byl dán prostor zvládnout tohle v soukromí. Liame, můj anděli, ty jsi vším. Chci, abys věděl, že jsem tě milovala zcela a bezpodmínečně. Budu tě milovat po celý zbytek svého života. Miluji tě, Liame,“ napsala Kate.

Právě poslední dny před smutnou událostí byly zřejmě pro Liama extrémně složité. Podle dostupných informací se dlouhodobě potýkal s psychickými potížemi i proto, že jeho kolegům z kapely se na sólové dráze dařilo, zatímco jeho kariéra stagnovala. Několik dní před osudným okamžikem se měl také dozvědět, že s ním ukončila spolupráci jeho nahrávací společnost Universal Music. Vedení společnosti se zdálo, že hudba z jeho nového alba by fanoušky skupiny nezaujala, a v tichosti jej propustili ze svých řad.

5
fotek
Související témata:
Kate Cassidy

Další články

Načítám