Hlavní obsah
Článek

Kate Cassidy, která svého přítele Liama Payna (†31) opustila pouhé dva dny před jeho smrtí, konečně prolomila hradbu mlčení. Na sociální síti napsala velmi dojemné vyznání.

Právě Kate Cassidy patřil poslední příspěvek, který muzikant sdílel před svou smrtí. Trávil čas se svou dívku a mluvil o tom, že budou mít hezký den. Kate ale z Argentiny, kam pár jel na koncert Liamova někdejšího kolegy ze skupiny One Direction, odcestovala dříve než on a teď už ho nikdy neuvidí. Zpěvák ve středu odpoledne vypadl z hotelového balkonu a byl na místě mrtev.

Kate Cassidy první dny po jeho smrti mlčela, nyní ale se světem sdílela srdceryvné vyznání. Svým sledujícím napsala, že prožívá absolutní ztrátu a nic se jí nezdá skutečné. Dodala také, že svého anděla bude milovat po zbytek svého života a přidala číslo 444, které je podle numerologie andělské.

„Děkuji ti za všechna něžná slova a lásku, která ke mně byla vyslána. Prožívám absolutní ztrátu. Nic z posledních dnů se nezdá skutečné. Prosím a modlím se za to, aby mi byl dán prostor zvládnout tohle v soukromí. Liame, můj anděli, ty jsi vším. Chci, abys věděl, že jsem tě milovala zcela a bezpodmínečně. Budu tě milovat po celý zbytek svého života. Miluji tě, Liame,“ zní celé vyznání od Kate.

S muzikantem se začala vídat v říjnu roku 2022 a o rok později se poprvé společně objevili na veřejnosti. V roce 2023 se sice hovořilo o možném rozchodu, vztah ale přetrval a jen několik dní před Liamovou smrtí Kate svému partnerovi na sociální síti vyznávala lásku. Nedávno se také na TikToku rozpovídala o tom, jak svého tehdy ještě budoucího přítele potkala v baru v Kalifornii, kde pracovala. Zprvu z něj byla nervózní, on jí ale začal nadbíhat a nakonec z toho byla velká láska.

Své vyznání na sociální síti sdílela i matka Paynova jediného syna Cheryl Cole. Rozepsala se o tom, že Liam nebyl pouze popovou hvězdou a celebritou, ale i synem, bratrem, strýcem, drahým přítelem a otcem sedmiletého syna.

4
fotky

Další články

Načítám