Hlavní obsah
Článek

Rodina a přátelé se vzpamatovávají ze zprávy o tragické smrti zpěvačky Victorie. Podle tureckého portálu Hürriyet ji měl v turecké Ankaře, kde rodina žila, zabít její manžel Thomas Blyth. Poté měl spáchat sebevraždu. Případ se ale stále vyšetřuje.

Blízcí se jen těžko vyrovnávají s tragédií, která se odehrála. Podle všeho nic nenasvědčovalo tomu, že by mezi manžely panovaly nějaké problémy. Sama zpěvačka Super.cz v posledním rozhovoru, který poskytla letos v dubnu, řekla, že je velmi spokojená a její rodina se má dobře. Potvrzuje to i její kamarádka, která si nepřála být jmenována.

„Manžel ji fakt miloval, říkala si, jak si žijí pohádkový život. Byla opravdu spokojená,“ řekla Super.cz zpěvaččina přítelkyně, která organizovala Victoriin poslední pražský pobyt. Ten věnovala jen setkání s rodinou a rozhovorům s médii kvůli charitativnímu projektu, který připravovala. Byla zde tři dny a pak zase odlétala do Turecka. A všem, s nimiž měla možnost mluvit, si pochvalovala, jak je teď její život fajn.

„Měly jsme jít i na jednu společenskou akci, ale dala přednost večeři s rodinou. S maminkou si byly hodně blízké, zvlášť poté, co před dvěma lety zemřel její tatínek. Mladší sestra Alexandra za ní pravidelně létala i do Turecka,“ dodala.

Victoria zemřela v pondělí v noci, bylo jí čtyřicet let.

Další články

Načítám