Hlavní obsah
Článek

Blízká kamarádka Jiřího Krampola (85) a známá provokatérka Kateřina Bláhová nechyběla na filmovém festivalu v Karlových Varech ani letos. Na rozdíl od předchozího ročníku, kdy jí parťáka dělala lahev sektu, ubrala plyn a nepoutala na sebe pozornost lascivními gesty. Doprovodem ale zaujala i tak.

Tentokrát vsadila na vpravdě hvězdnou společnost. Tu jí zajistil Zdeněk Podhůrský (65), který se na party vyskytl jako na zavolanou. S ním se dá do řeči vždycky ráda.

Zatímco ona má slabost pro starší muže, herec, moderátor, hudebník a v neposlední řadě také fotograf a malíř má zase rád ženy o jednu i dvě generace mladší. Prostě ideální pár. Mělo to jen jednu vadu na kráse.

Zdeněk už jednu holku má. Jenže Veronika, která se od něj obvykle nehne ani na krok, zjevně nemá Vary úplně v lásce. Není to poprvé, co filmový (a večírkový) svátek vynechala, a tak musel herec brázdit kolonádu po boku jiných sympatických krásek. To mu ve finále nedělalo až takový problém, nehledě na to, že nikdo nechce chodit po akcích sám.

Když už nic, tak to Podhůrskému a Bláhové v lázeňském městě společně náramně slušelo. A herečka je jistě nesmírně ráda, že se to tentokrát obešlo bez ostudy a skandálu. Už proto, že se naučila sedět v krátkých šatech jako dáma. A to se vždycky hodí.

Další články

Načítám