Hlavní obsah
Článek

Pro Zdeňka Chlopčíka (67) byla loňská řada StarDance poslední. Česká televize se letos na jaře rozhodla, že oblíbený porotce, který byl v pořadu od začátku, nebude pokračovat. Taneční mistr se ale objeví v novém pořadu.

Obávaný kat taneční show StarDance, po kterém diváci letošní řady jen smutně pláčou, přijal nabídku od televize Nova. „O nikom se tento týden nemluví víc. A je to pochopitelné, Zdeněk Chlopčík je bezpochyby nejznámější taneční mistr v téhle zemi. A tak jsme udělali rychlou akci a pozvali jej, aby posoudil vybrané scény z našeho nového seriálu Taneční,“ svěřil se kreativní producent nového seriálu Taneční.

Zdeněk Chlopčík bude v novém pořadu hovořit nejen o tanci, ale i o svém životě a práci. V pořadu bude diskutovat s režisérem nového seriálu Jiřím Vejdělkem. „A nejdeme jen po tanci, ostatně stejně jako naši seriáloví manželé v podání Saši Rašilova a Jitky Ježkové i Zdeněk se svou ženou vedou taneční lekce. Zdeněk má navíc díky své více než třicetileté praxi zkušeností na rozdávání,“ říká kreativní producent Tanečních Matěj Podzimek s tím, že talkshow bude každý pátek na webu nova.cz.

Není to však jediná nabídka, kterou Zdeněk Chlopčík přijal. Měl by se také objevit jako VIP host v silvestrovském speciálu primáckého pořadu Inkognito.

5
fotek

Další články

Načítám