Hlavní obsah
Článek

Modelka a bývalá hvězda pánských časopisů Katie Price (46) opět vyrazila za sluncem. Tentokrát to u ní vyhrál Kypr, kam se vydala i se svým přítelem JJ Slaterem a nejstarším ze svých pěti dětí, synem Harveyem. S ním Katie nejčastěji relaxuje na lehátkách u hotelového bazénu.

Na tom by jistě nebylo nic moc zajímavého, kdyby se ovšem Katie nenacházela ve finanční tísni a nevyhlásila dvakrát bankrot. Modelka si ale zřejmě nedokáže pomoci a dovolenou si zkrátka nehodlá odříct. Tím ovšem proti sobě popouzí řadu svých krajanů, kteří nedokážou pochopit, jak je možné, že si Price může podobné pobyty dovolit, a modelčino jednání vnímají jako provokaci. Jejím zadlužením se totiž zabývá i soud. Ten modelka rovněž úspěšně ignorovala a raději vyrazila do Turecka na svůj šestý facelift.

Katie Price zažívá jeden z nejbouřlivějších roků svého života, co se mediálního zájmu týče. Je to zároveň zřejmě poprvé, co by i uvítala, kdyby se o ní psalo méně. Sama Katie to ovšem vnímá jako mediální hon na svou osobu.

Rodačka z Brightonu, která zřejmě i vlivem stresu a skutečnosti, že přišla o střechu nad hlavou (soud jí odebral její dům známý jako Mucky Mansion), viditelně zhubla. Nyní tak na jejím útlém těle ještě víc vynikne obrovské množství tetování a hrudník enormních rozměrů. I přesto, že Katie přidělává vrásky na čele i svým dětem (synovi Juniorovi a dceři Princess Tiaamii, které má se zpěvákem Peterem Andrem a jimž prý aféry jejich maminky brání v rozvoji vlastní kariéry), její nejstarší syn Harvey je po jejím boku nejspokojenější.

Harvey se narodil během modelčina vztahu s bývalým fotbalistou Dwightem Yorkem a má řadu zdravotních komplikací. Kromě toho, že je slepý, je rovněž autistou a byl mu diagnostikován také Prader-Williho syndrom.

5
fotek
Související témata:
Osobní bankrot

Další články

Načítám