Hlavní obsah
Článek

Bývalý fotbalista Milan Baroš (42) a jeho půvabná manželka Tereza se po osmnácti letech rozešli. O jejich rozchodu si cvrlikali i vrabci na střeše, mluvilo se hned o několika krizích, které se jim dařilo překonávat, ale nakonec jim to bohužel nevyšlo.

Milan Baroš si tehdejší modelku Terezu Frankovou bral v roce 2009 po tříleté známosti. Veselka se konala na českém konzulátě v Istanbulu, kde tehdy Baroš válel za fotbalový klub Galatasaray Istanbul. Franková s ním v té době čekala narození prvního syna. Nejstaršímu Patrikovi je nyní patnáct let, společně vychovávají ještě o dva roky mladšího syna Mattea.

Oba klučinové se potatili a také hrají fotbal. Baroš a jeho krásná choť léta platili za ukázkový pár. Atraktivní Tereza vedle vysportovaného Baroše často zářila na romantických fotkách z exotických dovolených, které ráda sdílela na sociálních sítích. Po zaláskovaných společných fotkách se ale už dávno slehla zem.

Poslední foto ze společnosti je staré dva roky, když se objevili v Divadle Kalich na premiéře hry s příznačným názvem Nikdy není pozdě. Před fotografy se ale spíše mračili. A o dva roky později zjevně usoudili, že „pro ně už pozdě je“. Jak jim to společně slušelo, když ještě platili za ideální pár, si připomeňte v galerii.

Další články

Načítám