Hlavní obsah
Článek

Bylo jen otázkou času, kdy po něm skočí některá ze seriálových produkcí! Hvězda minisérií Božena a Král Šumavy či snímku Bratři Jan Nedbal (34) je v poslední době na roztrhání. Mít ho ve svém projektu, to by chtěla každá televize. Pro jeho fanoušky máme dobrou zprávu. Charizmatický herec kývl na nabídku Primy a brzy se objeví v nové kriminálce Hrdina.

„Narozeniny slavím prací. Je to poprvé, co je trávím na place. Víkend mám ale volný, přijedou za mnou kamarádi z Islandu, které mám v plánu vzít na prohlídku Prahou. Ani si nepamatuji, kdy jsem byl naposledy na Karlově mostě,“ nechal se slyšet herec, který bude hrdinou nového osmidílného seriálu.

„K narozeninám mám jedno přání a tím je obrovská sekyra na zahradu. Doufám, že ji dostanu,“ prozradil svoje neobvyklé přání Nedbal, který si chvíle na place dost užívá.

„Natáčení mě moc baví. Člověk ani nechodí do práce, spíš mezi lidi, které má rád, a dělá věci, co ho baví. Výsledek bude fenomenální. Scénář je perfektní, všichni se snažíme, kamera je skvělá, režie perfektní a myslím si, že to bude vidět,“ doplnil herec, který seriálu dost věří.

„Doufám, že si Hrdina najde svoje místo u diváků televize Prima a budou ho mít rádi, stejně jako já,“ popsal svoje rozpoložení. Spolu s ním doufají i zástupci televize, kteří na úspěšný projekt, jenž by diváky od začátku chytil, čekají jako na smilování.

Další články

Načítám