Hlavní obsah
Článek

Klára Melíšková (52) je stálicí Dejvického divadla. Oblíbená herečka nyní ale prozradila na své kolegy něco, co hodně lidí překvapilo.

V tomto divadle totiž prožila už mnoho sezon a nejednu těžkou chvíli. „Jsme tam takové lidské individuality, které se navzájem doplňují, jsou na sebe napojené, ale nešetří se, co se týče humoru, zpětné vazby a reflexe. Lidé si myslí, že je tam taková prima parta a všechno uhlazené a všichni se mají rádi. Máme se rádi, ale někdy to jde velmi na dřeň, pohádáme se, křičíme na sebe, před premiérou třeba já brečím. Teď už teda moc ne, už jsem vyrovnanější. Posledních pár let, tři čtyři roky. Ale to se tak dělo, že jsme se pohádali a já jsem se zavřela na záchodě, kde jsem brečela, pode mnou louže slz,“ práskla Klára s lehkou nadsázkou před televizními kamerami během natáčení show 7 pádů Honzy Dědka.

Loni v březnu získala Klára za svůj herecký výkon v minisérii Podezření cenu Českého lva v kategorii nejlepší herečka. Roli nepříjemné zdravotní sestry má dodnes na talíři.

„Lidi říkali, jak jsem se proměnila, že takhle mě neznají. A moje děti říkaly, co blázněj, že takhle se chovám běžně doma. Ale to dřív, když jsem byla frustrovaná. Říkám jim, že to s nimi nemá nic společného, že jsem byla frustrovaná a nespokojená se svým životem, proto jsem se k nim takhle ošklivě chovala,“ dodala se smíchem během rozhovoru Klára Melíšková.

Další články

Načítám