Hlavní obsah
Článek

Zatímco děti během letních prázdnin píšou rodičům z tábora, Danuše Nerudová pravidelně informuje z Bruselu. Jako vzorná školačka hlásí každý krok, a tak o ní víme (téměř) všechno.

„Dnešní ranní běh Bruselem po včerejší tropické bouři, která přinesla zatopené tunely, garáže a vyvrácené stromy. Čeká mne jednání vedoucích národních delegací v Evropském parlamentu o místech v parlamentních výborech a delegacích, příprava na Štrasburk a nakonec jednání s místopředsedou Evropské komise o ‚economy that works for people‘,“ napsala k fotce na Facebooku europoslankyně.

„Čistě teoreticky, mohla byste v Evropském parlamentu založit atletický kroužek, a tomu se věnovat. Tam byste moc škody nenadělala,“ poradil jí Antonín.

„Já teď nevím, ale mně přijde, že se paní Danuše v Bruselu jen baví a moc nepracuje. Běhá, večírky, dýchánky, posezení,“ zhodnotila to Denisa.

Faktem je, že si začátek léta Danuše uměla udělat hezký. Přiletěla z Bruselu, zamířila na chalupu na Vysočinu, vyčistila si hlavu při běhání, zašla si na houby, potěšila se kytičkou levandule.

Poté už nic nebránilo tomu, aby vyrazila s manželem Robertem na filmový festival do Karlových Varů. A pak už hurá zpátky do Bruselu, kde s úspěchem přestála ničivou tropickou bouři.

Další články

Načítám