Hlavní obsah
Článek

Moderátor Petr Vágner (47) se bude ženit. O ruku požádal svou krásnou přítelkyni Silvii Vlčkovou. Radostnou novinku pár oznámil na sociálních sítích.

„Laskonka řekla ANO!. Ano, mohl jsem svoji nastávající lásku, slunce mého života požádat o ruku na daleko romantičtějším místě, na Maledivách, Seychelách při západu slunce, šumění moře a za zvuku romantické muziky a ohňostroje nebo u nějakého vodopádu, ale tohle všechno je klišé,“ svěřil se Petr Vágner s tím, že si pro žádost vybral velmi ojedinělé místo.

„Já jsem si se svojí holkou vybral už tak mnohem ‚tvrdší cestu‘ životem, který je sám o sobě o zdolávání nejrůznějších překážek a výzev, stejně jako těch sportovních! A po tom všem, čím jsme si spolu ještě během těch 900 km přes celé Pyreneje v horách prošli, co jsme zažili, jak nás to společně ještě posunulo a zároveň celý vztah více upevnilo, byla tohle ta nejlepší chvíle požádat Laskonku o ruku. Vlastně zároveň to byl i takový další happy end naší společné životní etapy,“ rozepsal se oblíbený moderátor.

„Jsem rád, že nádherné a někdy zároveň i těžké chvíle mohu prožívat po boku člověka, kterého od prvního svého momentu miluji, a vím, že je pro mě tím jediným a pravým na světě,“ dodal Petr Vágner k několika dojemným momentkám.

Další články

Načítám