Hlavní obsah
Článek

Její svatební den se blíží mílovými kroky, ale protože Jana Fabiánová i její partner Petr, s nímž se poznala na internetové seznamce, už mají jedno manželství za sebou, nebude to prý nic velkého. Co si ale pohlídala, jsou snubní prsteny. Ten zásnubní jí totiž nepadá z prsteníčku, jenom když je vedro.

Když je chladnější počasí, scvrkávají se mi prsty a padá mi. Ale dneska je dusno a horko, tak drží,“ přiznala na soustředění finalistů soutěže Muž roku, kde vystupovala. Se snubním prstýnkem prý tyhle trable mít nebude. „Nechala jsem si ho udělat těsnější,“ vzala už přípravy do rukou sama zpěvačka.

Výběr svatebních šatů už je za rohem. A i když původně tvrdila, že je chce adekvátní svému věku, nakonec bude nevěsta v bílém. „Nechci to úplně přehnat, nejsem dvacetiletá princezna. Ale chtěla bych krajku a nějaký třpyt. Aby to bylo zároveň pohodlné, ale i hezké i na fotkách,“ upřesnila dcera zpěvačky Nadi Urbánkové.

Svatební sliby si asi se snoubencem psát nebudou, ale řeč si pečlivě připravuje oddávající, která jim poslala maily s podrobnými dotazy k jejich vztahu. „Pro oba z nás to bude překvapení,“ těší se Jana, která bude mít svatbu v úzkém kruhu desítky lidí. „Věřím, že přátelé pochopí, že nechceme plýtvat peníze na alkohol, brambůrky nebo řízky, které navíc jako veganka nejím. Ale hosté se nemusejí bát, že by byli o hladu. A my si pak užijeme spíš svatební cestu,“ uzavřela.

Další články

Načítám