Hlavní obsah
Článek

Když Sámer Issa (39)Charlotte Štikovou (28) dorazili do Karlových Varů, měli jasný plán. Dát světu o vědět o novém projektu a rozčeřit stojaté vody tuzemského showbyznysu. To se jim docela povedlo. Až zásnuby, které mladší sestra Ornelly Koktové (31) nyní oznámila, daly jejich dostaveníčku na festivalu ty pravé grády.

„Je to pro mě překvapení, nestačím se divit. Známe se dlouho a několikrát jsme spolupracovali, ať už na reality show Štiky, nebo duetu, ale soukromí spolu moc neřešíme. Jejího snoubence jsem viděl dvakrát, zdál se jako fajn chlap. Ani nevím, čím se živí. Možná v security nebo tak,“ překvapil nás zpěvák.

„Charlotte řeší nějaké osobní věci a hodně teď záleží na tom, aby se měla na co nebo na koho upnout. Ať už je to práce, která ji bude bavit, nebo partner, o kterého se může opřít. Už proto věřím, že jí vyjde a že je konečně šťastná,“ doplnil Sámer, který je si velmi dobře vědom toho, že o svou rodinu se jeho kamarádka rozhodně opřít nemůže.

„Monika Binias? Co k té osobě říct? Zklamala mě, i když bývaly doby, kdy jsme se přátelili. To, co dělá poslední dobou, je nepřijatelné. Vymýšlí si, jen aby se zviditelnila na vybraných platformách a měla co nejvíc předplatitelů,“ nešetřil maminku Štikové.

Prý jí vůbec nezáleží na dobru svých blízkých. Řeší jen vlastní prospěch, i za cenu toho, že hodí přes palubu svoje nejbližší. „Když jsem se doslechl, co o Charlottě vykládala do médií, že má být pod zámkem někde ve sklepě, nechápal jsem, jak může být něčeho takového schopná. Vůbec to nebyla pravda,“ kroutil hlavou zpěvák, který si stojí za tím, že jediný, kdo ze Štiků za něco stojí, je právě Charlotte.

„Ona je dobrý člověk. Jestli se v minulosti do něčeho zamotala, nebylo to se záměrem ublížit. Už proto jí z celého srdce přeju štěstí. Snad ho našla, kdo ví. To se teprve ukáže. Byl bych moc rád, kdyby se to povedlo. Už by bylo na čase, aby se jí začalo víc dařit,“ popřál své kamarádce.

„Veškeré informace jsem zjistila první. Martin se zdá jako hodný a rovný chlap, který Charlotte miluje. Myslím si, že i ona jeho a může jí ta láska pomoct vše překonat. Velmi jim to přeju, ať jsou šťastní. Říká se, že láska hory přenáší, a já doufám, že to tak bude,“ řekla Monika Binias Super.cz.

Přiznala však, že neví, zda případné pozvání na svatbu přijme. Je fajn, že má dost času na to si vše dobře promyslet. Stejně jako snoubenci, kterým musí být jasné, že je čekají hodně napínavé přípravy.

Další články

Načítám