Hlavní obsah
Článek

Nejen prezidentský pár EvaPetr Pavlovi zůstali v létě věrní Česku. Na zahraniční dovolenou nevyrazila ani Kateřina Brožová (56). Měla k tomu pádné a velmi příjemné důvody. Jedním z nich byl i její psí parťák.

„Už nám to u vody docela jde,“ pochlubila se ze břehu Orlické přehrady hvězda Ordinace v růžové zahradě. Ti, kdo herečku pozorně sledují, dobře vědí, že nebyla sama. Společnost jí dělal nový psí parťák Donneček, kterého si její příznivci hned zamilovali. A nejen nadšení pejskaři chápou, že toto léto tráví doma, a ne někde u moře.

Zatímco momentka s „rybařícím“ štěnětem ridgebacka dojala a potěšila, snímek v plavkách lidi dost nažhavil. „Krásné letní dny přeji,“ nechala se slyšet Brožová, která výběr plavek ani tentokrát nepodcenila.

„Super fotka, moc vám to sekne, Katko,“ napsal pod fotku uznalý Joska. „Krásné plavky, zdravím z Řecka,“ ozvala se Monika. „Krásná,“ zhodnotila Jenny, která se na víc slov nezmohla. Ve finále ani nebyla třeba. Skutečnost totiž rozhodně vystihovala.

„Ridgeback je děsně ustaraný pes,“ komentovala pobavená Brožová fotku Donnečka hovícího si v trávě. Jeho „ustaraný“ výraz hovořil za vše. „Roste jako z vody,“ všimla si Lenka. „Ten kukuč znám, je úplně stejně ustaraný jako náš jezevčík,“ smála se Simona.

Další články

Načítám