Hlavní obsah
Článek

Všechno nebylo podle plánů. Herečka Anna Kadeřávková (27) si myslela, že už dávno bude bydlet ve svém vysněném domě. Stavba se však prodloužila a blondýnka musela na developerský projekt čekat další rok. Teď už se konečně chystá zabydlovat.

„Dostala jsem informaci od banky, že všechno proběhlo a mělo by se to předávat. Konečně po třech nebo čtyřech letech. Už ani nevím,“ svěřila se herečka, která už měla přes rok bydlet. Celý projekt se o několik let protáhl.

Když devoloperský projekt kupovala, bylo jí pouhých 24 let. Že k tomu přibyde tolik stresu a strastí, tehdy rozhodně nečekala. Velkou oporou jí po celou dobu byla rodina.„Bylo to strašně dlouhé, už jsem si myslela, že se snad nedočkám, ale věřím na správné načasování,“ svěřila se Anička, kterou nyní čeká další část stěhování.

Od loňského roku je herečka šťastně zadaná. S partnerem mají dva pejsky a plánují si pořídit dalšího. „Ještě jsem nepřebrala klíčky, teď mě bude čekat zařizování, vybavování, stěhování. Co bude potom, nevím, teď žiji přítomností a jsem vděčná za všechno, co mám,“ řekla herečka na večírku k 20. sezoně seriálu Ulice, ve kterém se objevovala v roli Roziny. Na obrazovce se ve speciálech opět mihne.

Další články

Načítám