Hlavní obsah
Článek

Už 11. července má premiéru dlouho očekávaný snímek Zápisník alkoholičky. Tereza Ramba (34) v něm předvedla životní výkon a netají se tím, že ji natáčení poznamenalo do konce života. Tíhu emocí na vlastní kůži poznala i Nora Fridrichová (46), která na film vzala celou rodinu.

„Zápisník alkoholičky, soukromá předpremiéra, director's cut. Uf. Téma mi není cizí, takže z kina jsem odcházela v slzách, ale teď to na mě dolehlo úplně. Film vznikl podle skutečného příběhu Michaely Duffkové, která za svůj blog a stejnojmenný autobiografický román dostala Magnesii Literu,“ prozradila na svém facebookovém profilu hvězda České televize.

„Postava Míši mi ve filmu zpočátku nebyla sympatická, jak se to ostatně ženským, co chlastají, děje běžně. Tereza Ramba, která se vám rozpadá před očima, ale nakládá divákům tak, že ji na konci chcete obejmout a schovat u sebe,“ doplnila v emotivním vyjádření.

„Na film šly s námi i dcery ve věku dvanáct a devět, děj dobře chápaly, a když před zpocenou Terezou zase stála na stole flaška, mladší se v kině nahlas modlila, aby ji už neotevřela,“ svěřila se Fridrichová.

„Film má slavnostní premiéru 11. července a přeju mu hodně diváků v kinech. Na 2 alkoholiky v Česku připadá jedna alkoholička, ovšem jak zní motto filmu, ne každý, kdo bloudí, je ztracen,“ dodala moderátorka, která doufá, že i přes tíživý námět si film najde své diváky. A že jich bude co nejvíc.

Další články

Načítám