Hlavní obsah
Článek

Zápasníka Václava „Babu Jagu“ Mikuláška stále trápí zdravotní problémy. Začátkem léta bijec informoval, že zničehonic přišel o sluch, a jak nyní prozradil pro Super.cz, ani s odstupem času se situace příliš nezlepšila. Dnes už zná alespoň příčinu.

„Zůstalo ticho. Nikdy bych nevěřil, že když konečně pochopím určité věci a opravdu se začnu zase smát, tak můj svět spadne do ticha. Po návratu do ČR a Ostravy jsem najednou přestal slyšet. Čekám ještě na vyšetření, ale člověk si uvědomí, jaký věci mu asi budou chybět, jako hudba, hlas vaší mamky,“ oznámil bojovník v červenci na svém instagramu, kde se ihned dočkal podpory od svých fanoušků. A i když sluch jeho život stále tíží, dnes už ví, jaká je příčina náhlých zdravotních komplikací.

„Na levé jsem totálně hluchý, na pravé něco slyším. Není to nic extra, všechno nahlas, musí se na mě křičet. Když někdo jde třeba ze strany, něco mi řekne, já mu neodpovím, tak mi řekne, že jsem namyšlený… ale já vás neslyším, takže se na mě nezlobte,“ rozpovídal se v rozhovoru pro Super.cz, který nám poskytl během 9. galavečera Clash of the Stars (COTS). „Prý se mi porušil nějaký nerv v hlavě. Prvně mi říkali, že to může být psychického rázu, v konečný fázi je to tak, že se mi porušil ten nerv. Může a nemusí se obnovit. Na pravé slyším na 70 %, na levé ticho. Když jsou někde nějaké vysoké tóny, automaticky mě píchá v uchu a bolí to jako kráva,“ zoufá si zápasník. „Doufám, že to bude jako dřív. Ale ono to bylo fajn, to ticho… neslyšíte, nemusíte poslouchat blbé kecy,“ uzavřel s nadsázkou. Mikulášek je vděčný, že kvůli komplikacím nemusel přestat se zápasením.

Další články

Načítám