Hlavní obsah
Článek

Zápasník Patrik Kincl má za sebou víkend hrůzy. Na sobotním Oktagonu ve Frankfurtu nejdříve prohrál titulový souboj, cestou domů z Německa měl pak se svou ženou děsivou autonehodu. „Štěstí jsem si vybral o pár hodin později, a to v mnohem důležitějším fightu,“ vyjádřil se bijec na svém instagramu, kde popsal, jak k nehodě došlo.

„Jsou důležitější věci než sportovní úspěchy. Vždy jsem patřil mezi ty, které sportovní prohry sundaly na zem. Koupal jsem se v tom, připadal si jako kus ho*na. Díky tomu se mě ale nedotýkaly hejty. Byl jsem totiž svým největším hejtrem,“ spustil Kincl na svém instagramu, kde se rozepsal o sobotním zápasu s Kerimem Engizekem, který pro něj skončil drtivou porážkou na body. Jak sám bijec uvádí, jednalo se pro něj o největší prohru jeho kariéry.

„Za svým vyjádřením z tiskovky si stojím i teď. Vím, jaký jsem podal výkon. Tohle byla největší prohra mé kariéry. Nejvíc lidí v historii eventu MMA mě živě vidělo prohrát. Mrzí mě to, ale jsem s tím o. k.,“ dodal. Ztráta pásu šampiona střední váhy ale ve výsledku byla tím nejmenším, co se během uplynulého víkendu stalo. Ten nejhorší scénář se totiž odehrál až po zápase. Během cesty domů z Německa měl zápasník děsivou autonehodu. Auto, v němž Kincl cestoval se svou ženou, skončilo na střeše.

„Po x hodinách cesty v opravdu nepříjemné atmosféře se mi během pár vteřin podařilo celkem slušně vyvětrat. Nejen v autě, ale i v hlavě,“ popisuje zápasník okamžik hrůzy. „Sedíme vzhůru nohama a mačkám tlačítko SOS v Toyotě. Ptám se ženy, jestli je dobrá, a do toho už mluvím s operátorem. Přibíhají první lidé, kteří mi v tom telefonování dělají celkem hokej. Odpoutám sebe, pak ženu a podávám ji lidem venku. Je v šoku a jsem rád, že ji vezmou k sobě do auta, než přijede sanita a já mohu řešit věci okolo auta (děkuji, jestli to čtete),“ pokračuje.

Na závěr podotkl, že k autonehodě nedošlo z důvodu nepozornosti nebo překročení povolené rychlosti. „Než přijdou nějaké spekulace. Nejel jsem jako hovado. Bylo mokro a bolavej po zápase, bez nálady to člověk ani valit nechce,“ uzavřel. On i jeho žena jsou v pořádku.

4
fotky
Související témata:

Další články

Načítám