Hlavní obsah
Článek

Jeho první velkou filmovou premiéru si nemohli nechat ujít. Vojtěch Vodochodský (30) se dosud objevoval na obrazovce především jako seriálový herec. Hlavní role ve filmu Vlny je tedy jeho první velkou zkušeností na filmovém plátně a na červeném koberci tak nechyběla jeho rodina.

Mezi prvními hosty se na uvedení snímku Jiřího Mádla (37) objevil kuchař a herec Ivan Vodochodský. Ten vzal rovnou celou rodinu. Na premiéru tak dorazil s manželkou a dcerou Terezou Vodochodskou, která je před kamerou a na jevišti taky jako doma.

Vojtěcha Vodochodského televizní diváci dobře znají jako seriálového Sepešiho ze série Iveta. Objevil se ale také ve Specialistech nebo Zlaté labuti. Filmové natáčení s Jiřím Mádlem, kdy ve snímku Vlny ztvárnil Tomáše, mu přineslo možná zásadní roli. „Určitě byla největší. A co se týče nějakého energického a časového vkladu, tak nejnáročnější asi byla. Práce to byla neuvěřitelně detailní a zábavná. Jirka Mádl je na place obrovský motivátor,“ svěřil se Vodochodský, který se na červeném koberci objevil spolu se svou přítelkyní.

S půvabnou modelkou Marií Danči, se kterou tvoří pár od loňska, měli oči jen pro sebe. Vojtěch na premiéru dorazil v hnědém obleku, který doplnil výraznou broží. Jeho láska pak vsadila na minišaty, k nimž si i v letních vysokých teplotách oblékla punčošky. Zamilovaná dvojice na červeném koberci nešetřila polibky.

Další články

Načítám