Hlavní obsah
Článek

Bratr slavného závodníka formule 1 Michaela Schumachera (55) Ralf (49) nedávno oznámil fanouškům, že je gay. S francouzským přítelem Etiennem tvoří pár už dva roky.

Bývalý závodník formule 1 svou homosexuální orientaci dlouhou dobu tutlal, svět motorsportu ostatně v tomto směru není tak otevřený jako například umělecká branže. Nyní už se Ralf neschovává ani před fotografy, kteří ho po boku partnera zachytili na jeho soukromé jachtě v Saint Tropez.

Ralf a Etienne měli oči jen pro sebe, nechyběla romantická objetí i vášnivé polibky. Ralf si na jachtu pozval i svého syna Davida (22) s přítelkyní. A právě syn ho v jeho coming outu plně podpořil. „Jsem moc rád, že jsi konečně našel někoho, s kým se opravdu cítíš dobře a máš pocit bezpečí. Stoprocentně za tebou, tati, stojím a přeji ti vše nejlepší a gratuluji,“ vzkázal mu.

To Ralfova exmanželka Cora (47) naopak „nový život“ svého bývalého muže nemůže rozdýchat. Ač se rozvedli už před devíti lety, cítí se zrazena a vyřizuje si s Ralfem účty přes média.

„Je to obrovská bolest v srdci, cítím se zneužitá. Oloupená o svá nejlepší léta. Byl ke mně upřímný? A co je nejdůležitější, miloval mě vůbec?“ řekla mimo jiné Cora v rozhovoru pro Der Spiegel.

Ralfa navíc označila za ubožáka, protože zveřejnil její soukromou konverzaci s Etiennem, ze které bylo patrné, že minimálně loni už o Ralfově vztahu věděla. Ještě nedávno ale tvrdila, že neměla o ničem ani tušení, a mluvila o zradě.

Coře zjevně nepřidává ani to, že moc dobře nevychází ani se synem Davidem, který je naopak „jedna ruka“ s tátou Ralfem. O víkendu spolu například závodili v Prototype Cupu v Nürburgringu.

Další články

Načítám