Hlavní obsah
Článek

Neštěstí nechodí po horách, ale po lidech. A obrubnících, dodala by možná Marta Jandová (50). Po cestě z focení zpěvačka špatně šlápla a druhou polovinu léta stráví s nohou v sádře.

„Dobré ráno a dopr… Včera jsem měla v Praze focení na titul knížky, která mi vyjde v říjnu. Hned po focení jsem venku zakopla o podivný obrubník a rozplácla se na silnici,“ prozradila porotkyně Česko Slovensko má talent.

„Bohužel se mi vstávalo trochu špatně a po pár pokusech o chůzi jsem radši jela na pohotovost,“ doplnila na sociální síti s tím, že následné vyšetření nedopadlo úplně podle jejích představ.

„Bohužel mám zlomenou kůstku v noze a po zbytek prázdnin budu spíš v této poloze. No, je to na prd, ale mohlo být i hůř,“ svěřila se Jandová, která vše doprovodila vše říkající momentkou.

„Stávají se tyto věci jen tak, nebo se mám nad sebou zamyslet?“ pídila se zpěvačka, která doufá, že v tomto ohledu není exot a že se podobné věci čas od času přihodí také ostatním lidem. I když by jim samozřejmě nic takového nepřála.

Další články

Načítám