Hlavní obsah
Článek

Pobyt v Karlových Varech si letos modelka Nikol Švantnerová (31) o jeden den neplánovaně protáhla. Byla pozvána na velkou párty bankovního partnera festivalu a na přehlídku návrhářky Debbie Brown, pak se ale dozvěděla o večírku pojatém jako garden párty na zahradě hotelu, kde s partnerem s dcerou bydleli. A tomu nemohla odolat.

„Na to, že mám malou a je to všechno mnohem náročnější, jsme tady déle, než jsem předpokládala. Ale s partnerem si to užíváme a Mia je skvělý parťák. A když jsme zjistili, že tahle párty je v podstatě u nás na hotelu, prodloužili jsme si pobyt. Ani nepotřebujeme hlídání. Když byly akce mimo, hlídal dceru můj bratr, teď nám stačí aplikace chůvičky. Kdyby se probudila, na pokoji jsem hned,“ vysvětlovala Nikol.

Protože už jí nezbyly šaty, musela vyhledat službu půjčovny, ale ani to nebyl problém. „Měla jsem jediný požadavek. Protože se ochladilo a já nechtěla nastydnout, poprosila jsem o dlouhé rukávy. A hned první šaty mi sedly a všichni je chválí,“ byla spokojená Nikol, i když velký výstřih jí odhalil velký kus zad téměř k zadečku.

Po pobytu ve Varech už si bude Nikol užívat rodinný život a pracovní povinnosti dá stranou. „Nic velkého neplánujeme, budeme doma v Olomouci a možná pojedeme autem do Chorvatska,“ uzavřela.

Další články

Načítám