Hlavní obsah
Článek

Americký herec Will Smith (56) vzbudil rozruch svým doprovodem na premiéře. Dle zahraničních médií přišel se ženou, se kterou se sice oficiálně nefotil, ale po jejím boku přišel na akci už podruhé. Ona dáma navíc vypadá jako dvojnice jeho manželky.

Spoustu let to vypadalo, že Will Smith a jeho manželka Jada Pinkett (53) jsou jedním z nejstabilnějších párů showbyznysu. V roce 2022 ale došlo k osudné facce moderátora na Oscarech a později vypluly na povrch zajímavé věci. Sama Jada Pinkett prozradila, že s manželem žili sedm let odděleně a musejí přijít na to, jak to mezi nimi vlastně vypadá. A facka jim prý hodně pomohla.

„Po všech těch letech, kdy jsem se snažila přijít na to, jestli od Willa odejdu, to byla právě ta facka, která mi ujasnila, že Willa neopustím nikdy. Kdo ví, kde by teď byl náš vztah, kdyby se to nestalo?“ řekla magazínu Daily Mail.

Jenže teď stránky zahraničních médií zaplavují fotky neznámé krásky, která se už podruhé měla objevit jako doprovod známého herce. Poprvé to dle Page Six bylo loni v prosinci, kdy Will Smith po odchodu ze společenské akce nastoupil s onou tajemnou dámou do limuzíny a zamířili do pizzerie, obklopeni dalšími lidmi.

Tentokrát se neznámá objevila na premiéře jeho nového akčního filmu Mizerové: Na život a na smrt v Silver Spot Cinemas v Miami. Dáma se se Smithem nefotila, ale čekala na něj o pár metrů dál, kde ji zvěčnili fotografové. Díky tomu, že měla vyholenou hlavu, stejně jako Smithova manželka, si byly obě ženy velmi podobné. Jen tato byla o několik let mladší.

Herec se zatím ke svému doprovodu nevyjádřil, jisté je, že manželka a děti se k němu připojily minulý týden na premiéře v Los Angeles. Na případné rozuzlení celé záhady si tak ještě budeme muset počkat.

3
fotky

Další články

Načítám