Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Tereza Pergnerová (50) ani v hodně velkém vedru nevklouzne do lehkých šatiček. Jak je známo, miluje kalhoty a pánský styl a ve lněném outfitu vyrazila i na párty televize Prima. A vzhledem k tomu, že nestíhala, převlékala se ve stánku pár metrů od akce v areálu Rosmarina.

„Dnes jsem v Otvovicích dělala obrovský transport mobilheimu s jeřábem v rámci jedné charitativní akce. Když jsem to úplně mokrá dodělala, tak jsem sem dorazila a moje stylistka Ruth už tu stála s ramínkem,“ řekla pro Super.cz Pergnerová.

„V nějakém stánku jsem se převlékla,“ doplnila Tereza, která bude na Primě moderovat novou reality show. „Honeymoon, líbánky k nepřežití. Budou jisté páry, které se poprvé uvidí na Filipínách a budou k sobě hledat cestu. Prověří svoje schopnosti i vztahy. Máme natočeno, teď už jsem v postprodukci. V půlce srpna by to mělo jít před diváky,“ naznačuje, o čem nová reality show bude.

Dlouho působila na Nově, nyní se přesunula ke konkurenci. „Já se na to nedívám jako na přestup. Dívám se na to, jestli projekt, který dělám, dává smysl. Prima udělala dobrou věc, přizvali mě k tomu a já jsem za to vděčná,“ dodala Pergnerová.

Další články

Načítám