Hlavní obsah
Článek

Herečka Jana Bernášková (43) už má sice osmnáctiletou dceru Justýnu, vypadá však víc jako její starší sestra než maminka. Od svých prvních seriálových rolí se Jana příliš nezměnila a podle některých prostě nestárne.

Estetickým zákrokům se herečka zatím vyhýbá. Ve svých 43 letech si vystačí s krémy, ale stárnutí řeší. „Pořád řeším, co s tím udělám, jestli se do něčeho pustím. Zatím žádnou úpravu nemám. Zatím používám séra, krémy, občas masku a pozitivní mysl,“ svěřila se Super.cz herečka, kterou jsme potkali na první klapce nové sezony seriálu Zoo.

Herečka zatím botox nemá, ale přiznává, že nad úpravami, které jsou v dnešní době trendy a u žen oblíbené, přemýšlí. „Myslím si, že je to hodně genetické, není to však žádnou extra péčí. Zatím nic nemám, taky ale někdy o tom přemýšlím, je mi 43, tak k tomu možná někdy dojde. Zatím to neřeším a uvidíme, co bude,“ svěřila se herečka, která se těší na natáčení nové sezony seriálu s pracovním názvem Zoo: Nové začátky, který se od zvířat přesune do nového prostředí.

Nové budou také postavy a vysílací čas. Projekt má televize vysílat každý všední den od 18 hodin. Diváci o Janu Bernáškovou, která se v seriálu stará o pavilon žiraf, nepřijdou. „Pokračuji dál, budu mít velký a nečekaný zvrat,“ svěřila se Jana Bernášková. „Jezdíme stále za zvířaty, mám na starosti žirafy a je to s nimi opravdu velký zážitek,“ prozradila herečka, která jednu dobu řešila zdravotní komplikace spojené s postcovidovým syndromem.

„Už jsem se s tím naučila fungovat. Je stále. Trpím po covidu chronickou nespavostí, každého to nějak doběhlo. Měla jsem i další problémy, ale jsem v pohodě, jsem zdravá a je mi dobře,“ dodala herečka.

7
fotek

Další články

Načítám