Hlavní obsah
Článek

Miss World 2006 Taťána Kuchařová (36) vyrazila před nějakou dobou do zahraničí. Krásy Španělska nebo Itálie si ovšem neužívá jen relaxem nebo celodenním odpočinkem na pláži.

Zakladatelka Nadace Krása pomoci totiž poznává cizí kultury na kole, cyklistika je její nová vášeň a má za sebou i tréninkový pobyt a několik osobních cyklistických rekordů.

„Exploze endorfinů, osobní výzvy a první pády. Tohle všechno k cyklistice patří. Běhám už nějakou dobu, ale jak jste si asi všimli, cyklistika je moje nová vášeň,“ uvedla Taťána Kuchařová na sociálních sítích i s poznatkem, že například na Mallorce najela přes 450 kilometrů.

Pravidelný sport se mimo jiné odráží i na postavě, což je znát i na snímku, kde Taťána ukázala pevné tělo zezadu a v růžových bikinách, které jí sednou jako ulité.

Na formování postavy už má Taťána i své triky. Avšak ani ty se neobejdou bez odříkání a drilu. „Zaručené kombo je trénink, vegan strava a tělové bandáže. Mají skvělý efekt,“ svěřila se nedávno Super.cz. A to konkrétně ke snímku své odhalené postavy, kterou sdílela se svými fanoušky po proceduře.

Další články

Načítám