Hlavní obsah
Článek

Zpěvák a herec Roman Vojtek (52) prožil chvíle hrůzy. Dům na Slapech, kde žije s manželkou Petrou a syny Nathanielem a Vincentem, začala v sobotu zaplavovat voda způsobená přívalovými dešti.

Ještě ráno byl Roman celkem v pohodě. „U nás 10 stupňů a zatím prší tak normálně. Co u vás? Zatím v poho? A jsem paranoidní, když jsem raději koupil nové čerpadlo?“ napsal na sociální sítě Vojtek.

O pár hodin později už ale bylo všechno jinak. A čerpadlo, které si pořídil, na vodní spoušť nestačilo. „Kluci hasiči z Mníšku pod Brdy přijeli včas a bez nich bychom měli opět vodu v domě jako před dvěma lety. Za to jim opravdu moc děkujeme,“ vyjádřil své díky herec.

Dodal i povzbuzení a soucit s ostatními postiženými. „Vím, že na tom jste leckde daleko hůř a situaci ani nemůžete ovlivnit, natož ji vyřešit jako my. Moc na vás myslíme a držíme palce. Hodně štěstí všem,“ uzavřel.

S velkou vodou bojovala o pár desítek kilometrů dál také moderátorka Lucie Černá, dříve Šilhánová. „Dvě čerpadla v akci, ale moc nestíhají,“ svěřila a ukázala, jak vypadá zahrada u jejího domu, který si s přítelem nechala postavit u Poděbrad.

Další články

Načítám