Hlavní obsah
Článek

V Česku strávila s manželem a dcerou v podstatě jen tři měsíce a už zase mizí do zahraničí. S prvními padajícími listy a žaludy koupila Nikol Moravcová (37) s manželem a dcerou letenky na ostrov Lanzarote, kde strávili už minulou zimu.

„V létě Čechy miluju, rádi jezdíme na různá krásná místa. Letos jsme byli hodně na jihu, na Šumavě, ale i v Beskydech. Ale vždycky říkám, že s prvními padajícími listy odlétám. Letíme za čtrnáct dní, ale v listopadu tady mám ještě nějakou práci, tak se na chvíli vrátím,“ vysvětlovala.

„Léto bylo nádherné a dlouhé, ale co si budeme povídat, ta zima je tady krutá, takže už balím. Jedeme zase na Lanzarote, kde děláme surfové tripy. Je to skvělé i pro naši malou, které je pět let a příští rok budeme už mít školu. Všichni nás varují, že pak už si moc nezacestujeme,“ doplnila Nikol.

Uvažuje i tom, že by si na Kanárech koupila vlastní nemovitost místo pronájmu. „Bydlíme v takovém městečku, které se jmenuje Los Cocoteros a jezdíme tam už čtvrtým rokem. Říkáme si, že bychom tam něco pořídili, protože na byt na Letné, který by se nám líbil, asi neušetříme. Ale nechtěla bych tam být pořád, vždycky by to bylo tak nějak napůl,“ prozradila Moravcová.

Související témata:

Další články

Načítám