Hlavní obsah
Článek

Česká influencerka a blogerka Bé Hà Nguyen zažila den jako z pohádky. Zúčastnila se světové premiéry populárního seriálu platformy Netflix Emily v Paříži. Konala se v Los Angeles a Bé Hà se v rámci doprovodného programu setkala s hlavními představiteli v čele s Lily Collins a Ashley Park. Za zážitek poděkovala i svým fanouškům.

Sdílela ale také fotku s Lucienem Laviscountem, který si zahrál krasavce Alfieho. Ta vzbudila velký rozruch. „Za tu první fotku vás všechny nenávidíme, ano, píšu za všechny ženy,“ vzkázala jí se smíchem jedna z fanynek.

Když před jedenácti lety natočila své první video na youtubu, ani ve snu by ji nenapadlo, že pár záběrů a kapka počáteční vytrvalosti jí změní život. Bé Hà Nguyen dnes patří mezi přední české influencerky a blogerky a na sociální síti Instagram ji k dnešnímu dni sleduje něco málo přes půl milionu lidí.

„Na rovinu, toto je daleko za hranicí toho, co jsem kdy snila, protože tohle by mě ani v těch nejšílenějších snech nenapadlo. Život je obrovský dar a já jsem šťastná, že jsem před 11 lety popadla kameru a začala v růžovém pokojíku natáčet své první vlogísky, i přes nevoli okolí. Změnilo mi to život. VY JSTE MI ZMĚNILI ŽIVOT! A nikdy za to nepřestanu být vděčná,“ poděkovala svým fanouškům s dojetím.

Související témata:

Další články

Načítám