Hlavní obsah
Článek

Loni v říjnu se po deseti letech vztahu dočkala žádosti o ruku a svatbu zpěvačka Markéta Poulíčková s bubeníkem kapely Portless, dříve Support Lesbiens Zbyňkem Raušerem do roka a do dne stihnou. Berou se příští víkend a za svědka Markétě půjde Lucie Bílá (58).

Je fakt, že po jedenácti letech je to překvapení pro mnohé a žádost o ruku byla největším překvapením pro mne. Když přítel v Benátkách poklekl, myslela jsem, že se mu udělalo špatně. Pak už to bylo velmi romantické,“ smála se Markéta, s níž jsme se sešli u návrhářky Terezy Sabáčkové, která je autorkou jejích svatebních šatů.

Jak bude svatba vypadat a veškeré zařizování kolem bývá většinou na nevěstě. V tomto případě to byla výjimka. „Mám skvělého kluka, který režíruje hudební videoklipy, takže k tomu přistupoval jako k natáčecímu plánu. Hodně mi pomáhal on i moji dva kamarádi, kteří jsou vlastně mými svatebními koordinátory,“ vyprávěla Markéta, která se vdává příští víkend na Moravě, odkud s partnerem oba pocházejí.

Na svatbě páru nebude hrát kapela Portless, to by si ji ženich neužil. „O hudbu se postará můj kamarád Vašek Tobrman. A asi nikoho nepřekvapí, že jako svědkyni budu mít Lucii Bílou. Známe se od mých jednadvaceti let, jsme nejen kolegyně, ale i kamarádky, takže když jsem se rozhodovala, byla to jasná volba. Jsem strašně ráda, že to přijala,“ svěřila Poulíčková, která prozradila i to, že si po svatbě změní jméno na Raušerová. Když příroda dá, v plánu je miminko.

Další články

Načítám