Hlavní obsah
Článek

Vdova po Miloši Formanovi (†86) prožívá šťastné období. Šest let po smrti svého muže přiznala novou lásku. Martina Formanová (58) je po letech zamilovaná až po uši, to, co hledala, našla u svého spolužáka ze základní školy.

Letos na jaře se po 44 letech opět zamilovali. „Od páté do osmé třídy jsem byla šíleně zamilovaná do svého spolužáka Jirky Košíčka. Poté jsme chvíli randili (můj první polibek) a naše cesty se nakonec rozešly,“ svěřila se Formanová s tím, že její přítel stejně jako ona ovdověl. Pár si k sobě po letech našel zase cestu a vrkají jako dvě hrdličky.

Formanová se nyní pochlubila sérií společných zamilovaných snímků. Už stihli i zatěžkávací zkoušku. „Naše první dovolená (Madeira) a bitva (lodě) za námi,“ svěřila se Formanová z cesty, kterou trávila s přítelem hraním hry lodě. Fotky z dovolené, na kterých se drží za ruce, nebo Martinu její partner zasypává polibky, by dojaly kdekoho.

V USA má stále své zázemí a domov, důvody k tomu, aby byla více v Praze jsou ale jasné. „Vždycky mám takové období, že tady začnu hledat nějaký byt, protože bych tady byla ráda víc a měla bych tady ráda své zázemí,“ svěřila se Super.cz v létě Foramnová s tím, že nyní chce hlavně opravit v Connecticutu dům pro hosty, který jim shořel. I tak bude v Česku kvůli práci víc. „Teď připravuji seriál pro Českou televizi, který se začne točit v dubnu,“ dodala vdova po Formanovi.

Další články

Načítám