Hlavní obsah
Článek

Sharlota (28) je známá svou hudbou a také originálním přístupem k módě. V posledních letech se navíc začala intenzivně věnovat cvičení, což je na její postavě nejen vidět, ale zejména se zpěvačka a rapperka ve svém těle cítí výborně.

„Myslím si, že bych ty ženy mohla podpořit, aby se toho nebály. Já když jsem šla do fitka, tak jsem šla primárně nabírat, ne shazovat. Potřebovala jsem nabrat svalovou hmotu kvůli tomu, že jsem měla špatné koleno a rameno. Chtěla jsem to řešit co nejvíc přirozenou cestou a žádnou operací,“ svěřila se Sharlota Super.cz se slovy, že si oblíbila zejména silové tréninky.

„Za poslední léta mám určitě o deset kilo víc, než jsem měla třeba před pěti lety, a opravdu se ve svém těle cítím dobře, zdravě a vím, že se na své tělo mohu spolehnout. Je to pro mě důležité a chci v tom ženy podpořit, že neexistuje jeden standard krásy a mě to nadchlo. I když už nejsem XS nebo S, tak si o to víc užívám, že mám ty ženské tvary a že na nich pracuji,“ prozradila potetovaná kráska, která má, i co se týče práce, pořádně nabitý diář.

„Podzim je pro nás umělce takový začátek roku. Snažím se přežívat ze dne za den a zvládat všechny povinnosti a starosti. Na podzim jedeme tour po obchodních centrech s organizací Fuck Cancer, která se zabývá zejména mladými lidmi, kteří trpí nějakou formou rakoviny, a dělá osvětu kolem prevence a onkologických onemocnění. Dále jsou tam termíny Okna mé lásky v divadle a nově do toho budou koncerty s novou deskou Tabita. Jsem ráda, že to mám různorodé a mohu využít můj různorodý playlist, kde mám ty zlobivé písničky i ty hezké éterické,“ dodala Sharlota.

4
fotky

Další články

Načítám