Hlavní obsah
Článek

Stále ještě manžel influencerky Hanky Mašlíkové (42) už má za svoji bývalou partnerku zřejmě náhradu. Super.cz získal od všímavého čtenáře fotografie z víkendového Kryštof kempu snímky, na nichž je André Reinders zachycen s potetovanou blondýnkou.

Podle našeho zdroje to mezi nimi hodně jiskřilo. „Bylo na první pohled vidět, že nejde o kamarádku. Neustále se osahávali, ona se po něm plazila jak liána,“ popsal Super.cz zdroj, který si nepřál být jmenován, ale novou ženu v životě trenéra MMA fotograficky zaznamenal.

Hana Mašlíková oznámila rozchod s otcem syna Andreáska letos v lednu. To už byli půl roku od sebe. Rozvod stále probíhá.

„Uvědomila jsem si, že po půlroce už je čas jít s pravdou ven. Většina z vás, co mě pravidelně sledujete, jste se mě delší dobu ptali, jestli s manželem spolu ještě jsme, protože jste ho přestali u mě na profilu vídat a viděli jste, že už i dovolené trávíme odděleně. Omlouvám se, že jsem to nepřiznala dřív, ale tohle opravdu není věc, na kterou by byl člověk pyšný a chtěl to hlásat do světa. Je to pro mě obrovská životní prohra,“ poprvé přiznala rozpad vztahu.

Znáte totožnost potetované blondýnky, která se objevila po boku Andrého Reinderse? Napište nám na email: redakce@super.cz.

Další články

Načítám