Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Kateřina Pechová (37) vzbudila loni svou fotkou v plavkách pořádný humbuk. Manželka muzikálového zpěváka Petera Pechy (35) se totiž setkala po zveřejnění snímku svého těla s vlnou hejtů. Ta s ní ale nic neudělala a svým tělem se hrdě chlubí i letos.

Pár se letos rozhodl během dovolené projet takřka celou Itálii. Ze zastávky v Benátkách, kde si manželé užívali i koupání v moři, sdílela Katka snímky v plavkách. „Vloni touhle dobou jsem schytala hejty za to, že bych sem neměla vůbec přidávat fotky v plavkách, že to je hnus,“ svěřila se Kateřina, která je na své tělo pyšná, negativní komentáře i tak zamrzí. „Přemýšlím, proč tím ztrácí svoji energii a svůj čas a co jim to dá. Jinak se nehroutím, když je ale deset skvělých komentářů a jeden negativní, tak vám stále ten jeden zaleze pod kůži,“ svěřila se pro Super.cz Katka, která i letos vystavuje své tělo.

„A je tu opět léto a já opět vytahuju plavky a opět na všechny házím velkej bobek a užívám si sluníčka, prázdnin a toho, že jsem zdravá. Nebojte se být opravdové. Jsme v tom spolu. Nejdůležitější je zdraví !!!“ dodala muzikálová zpěvačka, která trpí autoimunitním onemocněním střev.

Nad tím, že někdo figuru muzikálové zpěvačky, která vystupuje v představeních v Divadle Lucie Bílé, hodnotil negativně, žasnou i po roce její fanoušci. „To nemyslíte vážně, že Vám někdo někdy napsal? Vždyť jste krásná celá. Píšou to max zakomplexovaní lidé a závistivý, prdět na ně,“ napsala jí jedna z fanynek. „Za mě jste krásná baba, s luxusníma vlasama a úplně top hlasem. Ať si ty pomlouvačný nádhery škubnou, je to jen a jen závist! Užijte léto,“ stálo v dalším z mnoha komentářů. „Máte nádhernou figuru, jste krásná a hlavně máte k tomu všemu laskavé srdce, dodala jedna fanynka.

Další články

Načítám