Hlavní obsah
Článek

Jednou z kmotřiček knihy módní návrhářky Jitky Klett Oblečená životem byla i její slavná zákaznice, zpěvačka Leona Machálková (57). Dorazila pochopitelně v jejím modelu. Doma jich má na dvě desítky. A protože si už dlouho drží stejnou postavu, může je nosit roky.

„Poprvé mě oblékala na koncert Královny popu a sedly jsme si i přátelsky. Mám nejen její společenské šaty, ale i ty sportovně elegantní. Říkám tomu lepší civil, když si vezmu její mikinu nebo košili k džínám. Ona navrhuje i vlastní potisky, dneska mám třeba print s názvem Matrix a stejné šaty mám i v černobílé,“ upřesnila Leona.

Ve skříni si schovává i starší kousky, které jí pořád ještě sedí. „Namístě je i udržitelnost. Takže sice média zaznamenají, že jsem měla nějaké šaty na společenské události v Praze, tak si je klidně obléknu třeba na koncert v Ostravě nebo v Brně. A doma mám ještě několik modelů, které jsem si nechala v devadesátých letech ušít od návrháře Pepy Klíra. Spíš na památku, protože jsem v nich fotila třeba obal desky,“ vyprávěla zpěvačka.

Šaty od maturity nebo džíny z patnácti let už doma ovšem nemá. „Do těch bych se opravdu nevešla. To jsem měla o deset kilo méně, možná ještě o víc. Ale pamatuju si, že ještě když jsem porodila syna Artura, měla jsem těch třiapadesát. A to mi bylo třicet pět. Takže do šestapadesáti uběhlo deset kilo. Ale cítím se dobře, i když už mám někde měkoučké polštářky. To k věku patří,“ uzavřela.

Další články

Načítám