Hlavní obsah
Článek

Emma Smetana (36)Jordan Haj (35) patří bezpochyby mezi jeden z nejstabilnějších párů českého šoubyznysu. Jsou spolu 16 let, společně vychovávají dvě dcerky, pracují na společných projektech a stále mezi sebou mají jiskru jako na začátku vztahu. Jaký je jejich tajný recept?

 I když se říká, že není dobré pojit osobní život s prací, to pro tuhle dvojku neplatí. Emmě a Jordanovi se daří nejen jako životním partnerům, ale i jako hudebnímu duu si nelézt na nervy. I po šestnácti společných letech působí, jako by jejich vztah byl teprve v počátcích. Jak se jim daří udržovat harmonickou lásku? „Jordy má novou taktiku, která se jmenuje: Omluv se a poděkuj,“ reaguje na úvod v rozhovoru pro Super.cz Emma.

Právě tato taktika je jejich „tajným lektvarem“. „Přišel jsem na to, že od určitý fáze každého vztahu, ať je to třeba rodina, manželství…, tak přijde moment, kdy nejlepší účinná taktika, jak vyřešit všechny životní problémy a nánosy, je kombinovat ‚děkuji a promiň‘. Cokoli nastane, tak umět říct promiň a děkuju, nebo naopak,“ vysvětluje Jordan. „Když to správně nakombinuješ, tak prolezeš podle mě do konce života v relativním míru,“ dodává.

Jeho taktika se ale, zdá se, skutečně vyplácí. „Za těch 16 let se nám podařilo zatím asi 5× spát pohádaní, to je myslím taková dobrá, prakticky uplatnitelná věc… a smysl pro humor také pomáhá,“ uzavřela Emma, která nám v rozhovoru s Jordanem předvedla i názornou ukázku.

Další články

Načítám